UTM ORGANIZEAZĂ CURSURI ONLINE DE PREGĂTIRE PENTRU BAC


Chiar dacă organizarea activităților academice la moment nu este posibilă, cert este că BAC-ul din vară nu va ține cont de această situație. Pregătirile trebuie să continue, iar Universitatea Tehnică a Moldovei  dispune de resursele necesare pentru a oferi o alternativă pe măsură – cursuri online.

Astfel, din postura sa de organizator, Centrul de Informare și Ghidare în Carieră al UTM (Radu MELNIC, Natalia ȘESTENCO, Elena RUSSU) în colaborare cu Direcția Tehnologia Informației și Comunicații (Vasile CHETROI, Ion ICHIM, Artiom BARCUȚA) și sub egida prorectorului informatizare, relaţia cu mediul socio-economic, imagine şi comunicare Dinu ȚURCANU, aduc la cunoștința liceenilor şi elevilor din colegii/centrele de excelenţă că UTM va organiza în continuare cursurile de pregătire pentru BAC la matematică și informatică, acestea urmând să se desfășoare în format ONLINE, pe 14 și respectiv 21 martie 2020.  

Doritorii vor putea urmări cursurile cu începere de la ora 10.00 (matematica) și de la ora 12.00 (informatica), accesând Link-ul care va apărea în curând AICI.


One Reply to “UTM ORGANIZEAZĂ CURSURI ONLINE DE PREGĂTIRE PENTRU BAC”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *