Professional Engineering Competition- Ediția a III-a


Ești pasionat de inginerie sau îți dorești în viitor să îmbrățișezi o meserie cu profil ingineresc?
Ești un „mic Einstein”, creativ și iscusit?
Atunci, asta e șansa ta! Vino pe 11 aprilie 2020 la cel mai tare eveniment ingineresc din țară pentru elevi ”Professional Engineering Competition”- Ediția a III-a.

Cum poți participa?
• Vârsta 16-18 ani;
• Formează-ți o echipă din 4-6 prieteni;
• Aplică TU și fiecare membru al echipei în acest formular https://goo.gl/forms/AbXxUhVPSiPs9c8n1, până pe 28 martie 2020
Evenimentul este organizat de Centrul Republican pentru Copii și Tineret ARTICO, parteneri: Ellation Moldova, Crunchyroll, Tricou.md, Moldtelecom și Redbull.

Evenimentul are ca scop identificarea și stimularea ideilor inginerești originale, susținerea și promovarea creativității tinerilor din Republica Moldova cu vârsta cuprinsă între 16-18 ani.
În cadrul concursului vor participa 10 echipe din țară, a câte 4-6 membri, adolescenți din licee, colegii sau școli profesionale, care timp de 8 ore își vor pune la încercare creativitatea și spiritul inovativ, elaborând prototipul unui aparat din diverse materiale oferite de către organizatori.
Pe parcursul competiției tinerii vor avea parte de demonstrații VR, imprimare 3D, robotică și alte lucruri interesante.
În final fiecare echipă va prezenta proiectul, iar juriul format din organizatori și parteneri vor alege câștigătorul, conform regulamentului concursului.

Pentru orice întrebări, nu ezitați să ne scrieți la maria.pasat@artico.md.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *