Liderismul feminin și profesiile non-tradiționale pentru femei


America House Chișinău te invită să participi la un webinar dedicate liderismului feminin și profesiilor non-tradiționale pentru femei cu Elena Rățoi, în care vor fi abordate următoarele puncte:

  • Date statistice despre prezența femeilor în funcții de conducere în politică și în business
  • Barierele pe care le întâmpină femeile ca să acceseze o funcție de luare a deciziilor, în politică și în business, inclusiv teoria glass ceiling, segregarea pe verticală și orizontală etc.
  • Teorii cu privire la segregarea femeilor și bărbaților în posturi de conducere în domeniul professional
  • Femei și bărbați în profesii non-tradiționale, de ce e necesar să încurajăm și cum am putea să susținem acest proces

Elena Rățoi este angajată la UN Women Moldova din august 2014, mai întâi ca Managera de Componentă în cadrul Programului „Femeile în politică”, iar din iunie 2020 lucrează ca analistă de program în cadrul Domeniului „Femeile în liderism și guvernare, inclusiv Femeile, Pacea și Securitate”. Anterior, Elena a lucrat ca asociată de programul și coordonatoare relații publice în cadrul Asociației „MOTIVATIE” din Moldova, care susține integrarea socială a persoanelor cu dizabilități fizice. Este autoarea Ghidului „Sexismul în publicitate: concepte, noțiuni, exemple”, publicat în martie 2018. Elena are o diplomă de master în drept civic și o diplomă de licență în drept la Universitatea de Stat din Moldova. Vorbește fluent română, engleză și rusă și are cunoștințe practice de franceză.

Link înregistrare: Register by Octomber 9th, 2:00 p.m. (9 octombrie 2020, ora 14:00) https://forms.gle/FGAWsNz2Vddj7QeJ9

Link Facebook: https://bit.ly/3ni9xCw


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *