„Concurs Galerie online a celor mai ambițioase campanii de voluntariat din 2020” ( Săptămâna Națională a Voluntaiatului 2020 ALTFel)


A.O. „Centrul de Instruire și Dezvoltare Personală ANIMA” în parteneriat cu Centrul de Resurse pentru Adolescenți și Tineret CRAT din cadrul DÎTS municipiul Bălți, cu suportul financiar oferit de către Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova din resursele alocate sectorului de tineret lansează CONCURSUL DE POSTERE ONLINE cu tema: ”Galeria online a celor mai ambițioase campanii de voluntariat din 2020” eveniment din cadrul proiectului „SNV2020 – ALTFel”.

Mersul Concursului:

Aplicările pentru Concurs, vor fi recepționate de către organizatori în perioada 28 septembrie – 9 octombrie 2020, la adresa de email: ngo.anima@gmail.com, cu mențiune în titlul mesajului ”Concurs Galerie online a inițiativelor de Voluntariat 2020” și date de contact a aplicanților în textul mesajului.

Concursul se va desfășura pe platforma online Fb https://www.facebook.com/CIDPAnima/?modal=admin_todo_tour , în cadrul grupului deschis ”Galerie online a inițiativelor de voluntariat 2020” în perioada 10 – 14 octombrie, jurizarea va avea loc prin intermediul lik-urilor (posterele aplicanților vor fi plasate pe grup de către organizatori).

În data de 15 octombrie 2020 vor fi anunțați câștigătorii Concursului.

Lista câștigătorilor va fi făcută publică în data de 15 octombrie 2020, pe pagina fb AO CIDP ANIMA, și la adresele de e-mail indicate de aplicanți.

Concursul se va desfășura în conformitate cu prezentul Regulament.

Criterii de eligibilitate:

 • Concursul este destinat persoanelor fizice, juridice, voluntarilor și grupurilor de inițiativă din Republica Moldova, care au realizat inițiative de voluntariat în anul 2020;
 • Mesajul pentru concurs poate fi elaborat în 3 limbi : română, engleză și rusă;
 • Participanții se pot înscrie cu o singură inițiativă – poster;
 • Fiecare participant-aplicant se subsemnează la inițiativa propusă la concurs ca fiind proprie lui;

ATENȚIE!!! Din concurs vor fi automat descalificate postările altor persoane sau cu identitate falsă.

Criterii de realizare a lucrărilor:

Reprezentați o inițiativă realizată în anul 2020 prin intermediul unui poster online (ex. Canva) care va conține una sau mai multe elemente, după cum urmează:

 • Denumirea inițiativei;
 • Denumirea grupului de inițiativă/ a instituției/ a voluntarilor;
 • Localizarea inițiativei implementate;
 • Fotografii din cadrul inițiativei;
 • Beneficiarii inițiativei;
 • Rezultatele inițiativei;
 • Perioada de implementare a inițiativei.

Desemnarea participanților:

Câștigătorii concursului vor fi desemnați după numărul de ”Like-uri” la posterul său, din cadrul grupului deschis pe Fb ”Galerie online a inițiativelor de voluntariat 2020” https://www.facebook.com/groups/685205488869547/

în data de 15 octombrie. Votarea va fi activă până la data de 14 octombrie, 2020, ora 09:00.

Primii 3 aplicanți cu cele mai multe lik-uri, vor fi premiați din partea organizatorilor cu Cupe de merit și Certificate de câștig.

Toți participanții vor fi decernați cu Certificate de mulțumire pentru implicare în dezvoltarea comunitară prin intermediul inițiativelor de voluntariat.

Pentru detalii, accesați https://www.facebook.com/CIDPAnima/?modal=admin_todo_tour , sau adresa de e-mail: ngo.anima@gmail.com / direct la nr. de telefon 068 00 87 55_Mihalcean Nonna, coordonator proiect.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *