Conferința „Bullyingul: resurse utile de gestionare a fenomenului”


În premieră pentru Republica Moldova va fi lansat un website cu resurse și instrumente de abordare eficientă și soluționare a situațiilor de bullying destinate copiilor, părinților, cadrelor didactice și altor profesioniști
responsabili de protecția copilului.
Fundația Terre des hommes Moldova vă invită la Conferința „Bullyingul: resurse utile de gestionare a fenomenului”, unde va avea loc lansarea site-ului și a setului de resurse pentru prevenirea și combaterea bullyingului printre elevi.

Evenimentul va putea fi urmărit joi, 25 noiembrie, de la ora 14:00, online pe: facebook.com/tdhmoldova, facebook.com/UNICEFMoldova și privesc.eu.


Pe parcursul anului 2020 – 2021, Tdh Moldova a elaborat și a dezvoltat o serie de materiale și instrumente care să vină în ajutorul adolescenților, părinților și profesioniștilor din educație și protecția copilului pentru a recunoaște, gestiona și opri situațiile de bullying între copii.
Toate materialele, precum și alte resurse utile, se regăsesc pe noul website destinat copiilor și adulților care au mnevoie de suport în a aborda eficient acest fenomen.
Participanți la conferință:
 Maha DAMAJ, Reprezentantă de țară UNICEF în Republica Moldova
 Elena MADAN, directoare Terre des hommes Moldova
 Sorina PETRICĂ, psihologă (România), autoare de programe
 Daniela Terzi – Barbăroșie, psihologă, autoare de programe
 Tatiana TURCHINĂ, psihologă, autoare de programe
 Angela Munteanu – Pojoga, deputată în Parlamentul Republicii Moldova

Vă rugăm să vedeți anexată agenda evenimentului.


Eveniment organizat de Fundația Terre des hommes Moldova, cu suportul Hubului pentru Protecția Copilului – ChildHub, Oak Foundation și UNICEF Moldova.
Materialele și website-ul au fost elaborate în cadrul proiectului „Eforturi comune pentru a combate bullyingul în Moldova”, implementat de Tdh Moldova între 2020 – 2021, cu suportul UNICEF Moldova, ChildHub, Oak Foundation și Ministerului Educației și Cercetării al Republicii Moldova.


3 Replies to “Conferința „Bullyingul: resurse utile de gestionare a fenomenului””

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *