Masa Rotundă „Conturarea businessului inovațional în condițiile provocărilor tehnologice și societale actuale”


Centrul de Cercetare și Consultare în Businessul Inovațional (ASEM) în colaborare cu Agenția Națională de Cercetare și Dezvoltare (ANCD), invită la Masa Rotundă „Conturarea businessului inovațional în condițiile provocărilor tehnologice și societale actuale”.

Acest eveniment este desfăşurat în cadrul Proiectului de cercetare din programul de stat: „Configurarea businessului inovațional în contextul concurenței regionale” cu cifrul nr. 20.80009.0807.42.

Masa Rotundă va avea loc în data de 26 noiembrie 2021, ora 11:00.

Scopul Mesei Rotunde este de a discuta tendințele businessului autohton și regional în condițiile transformărilor tehnologice și societale actuale, consolidarea și conștientizarea cercetătorilor din Moldova cu privire direcțiile de cercetare în corelare cu cerințele economiei reale în vederea creărei unei sinergii între mediu universitar și mediul economic real în Moldova; a informa și sensibiliza mediul academic, mediul privat cu privire la importanța inovării digitalizării businessului pentru integrarea și creșterea economică a Republicii Moldova; a analiza realizările și problemele ce apar în acest context; a crește gradul de informare și vizibilitate al necesității inovării activității economice, etc.

Evenimentul se va desfăşura în format online, pe platforma Zoom.

Formular de înregistrare: https://docs.google.com/forms/d/1b9hPXJonJzVu7uSYpc46gsfEBVyhDZwG357F25glusg/edit

Link de acces: https://us02web.zoom.us/j/88227651246?pwd=WmZOcVlPZzR5Z3BpZUVFdktWTkhvQT09

Meeting ID: 882 2765 1246

Passcode: 923131

Sursa: ase.md


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *