Conferința ONLINE „Microfon pentru generația schimbării


Tinerii din Moldova sunt invitați la Conferința ONLINE „Microfon pentru generația schimbării”, unde vor putea da voce ideilor și soluțiilor pentru un sector de tineret mai dezvoltat și incluziv în Republica Moldova. Evenimentul va avea loc la 25 noiembrie, cu începere de la ora 15:00 și va dura până la 18:00.

Conferința anuală reprezintă o platformă dedicată tinerilor, lucrătorilor și specialiștilor de tineret, organizațiilor și asociațiilor de tineret pentru valorificarea rezultatelor obținute, dezbaterea și propunerea soluțiilor practice pentru dezvoltarea sectorului de tineret.

Pe 25 noiembrie generația schimbării vine cu viziune, inovație și oportunități! Vom organiza o Horă a raioanelor cu colectarea ideilor inovative de dezvoltare a sectorului de tineret „10 pentru YOUthMoldova!”, iar în cadrul sesiunii „Microfonul inspirațional” vom sărbători curajul și participarea activă a tinerilor ce fac istorie în cadrul comunităților lor. Ba mai mult, ai posibilitatea să cunoști mai multe despre politicile de tineret în cadrul unui quiz cu … premii!  Hai cu noi la joc și talk! 

Și tu, ce idei ai? Vino la conferință, iar noi îți oferim microfon pentru a genera schimbări!

Pentru participare te invităm să completezi formularul de mai jos: https://bit.ly/2Z8hPFQ 

Conferința online a tineretului din Moldova „Microfon pentru generația schimbării” este organizată de către Ministerul Educației și Cercetării în parteneriat cu Asociația pentru Dezvoltare Creativă în cadrul evenimentelor dedicate Zilei Naționale a Tineretului în Republica Moldova.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *