Studiază ARDUINO din orice colț al țării


În urma la mai multe solicitări, Academia IT- Vibe.MD lansează cursul de Robotică ARDUINO, adresat copiilor cu vârsta cuprinsă între 12-16 ani pasionați de programare și electronică și în format online sau offline la alegere.

În cadrul cursului de robotică ARDUINO în format OFFLINE, elevii vor avea la dispoziție un Kit Arduino pentru începători, care conține led-uri, senzori de lumină, butoane, fire de conectare, plus alte câteva componente (senzori de distanță, senzori de temperatură, accelerometru), mai exact tot ceea ce este necesar pentru a explora bazele a ceea ce se poate face cu un Arduino.

În cadrul cursului de robotică ARDUINO în format ONLINE, elevii vor fi ajutați să procure acest set, care nu depășește costul de 450 lei și care va fi utilizat pe tot parcursul cursului.

La finele cursului de ARDUINO, fie în format online sau offline, elevii vor fi capabili să realizeze echipamente de comandă și automatizare pentru diferite aparate electronice (închidere centralizată, semafoare automatizate, tehnică de stropire automata a plantelor, etc). Orice îți imaginezi este posibil cu o placă de dezvoltare Arduino.

Aplică la curs aici: http://cursuri.vibe.md/
Durata: 3 luni
Vârsta: 12-16 ani
3 ore/săptămână
4-10 elevi/grupă

PREȚ OFFLINE: 900 Lei/Lună (MDL)
PREȚ ONLINE: 450 Lei/Lună (MDL)

Pentru alte cursuri și detalii, vizitează http://vibe.md/


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *