Excelența în Cariera de Dascăl


👨‍🏫 Dragă dascăl ,Fără școală să nu aștepte nimeni nici părinți buni, nici fii buni, și prin urmare nici stat bine organizat și bine cârmuit și păstorit.” spunea Ion Heliade Rădulescu.Iar pentru ca școala românească să aibă acest impact, avem nevoie de dascăli excelenți, de dascăli dedicați, de dascăli remarcabili! Tocmai din acest motiv, acum cu ocazia Zilei Naționale a României, îți propunem o întâlnire „sărbătoare” care va avea loc Vineri, 4 decembrie, de la ora 18:00 – în care vrem să te inspirăm să devii și tu un astfel de dascăl!

Te așteptăm la Cursul GRATUIT – „Excelența în Cariera de Dascăl” – în cadrul căruia vom avea ca invitați speciali 2 mari personalități ale educației românești, recunoscute și la nivel mondial: @Mirela Tanc și @Ion-Ovidiu Pânișoară.Iată ce vei DESCOPERI alături de noi:
✅ Ce înseamnă să fii un DASCĂL REMARCABIL ȘI APRECIAT de Global Teacher Awards;
✅ Cum poți deveni un DASCĂL IUBIT de către elevii tăi;
✅ Care este ATITUDINEA pe care merită să o manifești în acest context pentru A FOLOSI LA MAXIM TEHNOLOGIA;
✅ Care este STADIUL EDUCAȚIEI ONLINE DIN ROM NIA și care sunt SOLUȚIILE ce merită a fi luate în calcul;
✅ CE LIPSEȘTE sistemului actual pentru a-l crește la următorul nivel;
✅ De unde merită să-ți iei ENERGIA ȘI PUTEREA pentru a fi un DASCĂL EXCELENT;
✅ Care sunt LECȚIILE DE VIAȚĂ ale unor dascăli remarcabili, lecții ce merită împărtășite.🎙️ Pe lângă toate cele de mai sus, vei putea urmări un INTERVIU de 30 minute cu Ion-Ovidiu Pânișoară despre:
☑️ cum poți ajunge la EXCELENȚĂ în cariera de dascăl și
☑️ cum poți IMPLEMENTA metode potrivite pentru predarea și conectarea cu elevii în online.Dacă te întrebi CUI ÎI ESTE DESTINAT cursul:
1️⃣ În primul rând PROFESORILOR / EDUCATORILOR care își doresc să atingă excelența în această carieră;
2️⃣ În al doilea rând Trainerilor / Formatorilor, Antreprenorilor, Terapeuților și oricui își dorește să afle cum pot atinge excelența în domeniul de activitate.Cine sunt INVITAȚII SPECIALI:
📌 Mirela Tanc – profesoară de Limba și Literatura Română la Școala Gimnazială „Oltea Doamna” din Oradea; profesor recunoscut la nivel mondial fiind câștigătoare a Global Teacher Award 2020 (premiul Nobel în educație); a obținut premiile: First Runner Up Pattern Recognition-E2 Singapore în 2018 și Winner the Global e-innovation Award în 2017; ambasador global Teach SDGS; este Microsoft Innovative Educator Expert, Skype Master Teacher, MIE Trainer și gazdă a MSFTEduChat; este fondator al proiectului ACCED, în colaborare cu QUARTZ Matrix, prin care a susținut ateliere pentru sute de profesori din București, Brașov, Iași și Oradea;📌 Ion-Ovidiu Pânișoară – Prof. Univ. Dr. la Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea din București; director al Departamentului de Formare a Profesorilor și conducător de doctorat în domeniul Științe ale Educației; expert și key-speaker în conferințe naționale și internaționale de educație și în organisme naționale de profil (UEFISCDI, CNATDCU, ARACIS, etc.); din 2012 a inițiat și susținut prin articole site-ul de parenting www.performante.ro, și a dovedit o prezență media constantă; a publicat 31 de cărți dintre care „Comunicarea Eficientă” (4 ediții) a fost premiată în 2010 de către Academia Română; coordonează colecțiile „Carieră. Succes. Performanțe” și „Profesorul de Succes” la Editura Polirom.🆓 Participarea la acest curs este GRATUITĂ! CUM APLICI:
1️⃣ Te înscrii în formular: http://edu.sellification.org/curs-special
2️⃣ Îți verifici adresa de email unde îți vom trimite email-ul de confirmare și detaliile de participare;
3️⃣ Pune-ți în calendar Evenimentul, ia-ți apă cu tine, o agendă de notițe și hai la curs! 🙂❗ATENȚIE: Dacă nu vei putea intra pe platforma Zoom, toate locurile fiind ocupate, vei putea urmări transmisia 🔴LIVE a evenimentului pe Comunitatea Educatorilor SELLification (unde va trebui să fii MEMBRU pentru a putea interacționa în timpul cursului)! 👇
➡️www.facebook.com/groups/EducatoriSellification⬅️❗❗ Oferim ADEVERINȚĂ de Participare tuturor celor care se vor ÎNSCRIE la eveniment și vor completa după curs FORMULARUL pentru adeverință! Mai multe informații veți afla în cadrul cursului!P.S.: De acest curs merită să beneficieze toate cadrele didactice! Tocmai de aceea dă de știre și colegilor tăi – distribuie link-ul de mai jos: 👇
https://www.facebook.com/events/234062541449002Te așteptăm cu drag, 🤗
Echipa SELLification 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *