Seminare municipale „Asigurarea funcționalității și utilizării eficiente a paginilor WEB a instituțiilor de învățământ general în activitatea managerială și cea metodică”


Direcţia generală educaţie, tineret şi sport din mun.Chişinău, anunță despre organizarea și desfășurarea, în parteneriat cu UTM – Universitatea Tehnica a Moldovei, a seminarelor municipale de formare a cadrelor din instituțiile de învățământ general și a instituțiilor de educație timpurie, responsabile de asigurarea funcționalității paginilor oficiale WEB, cu genericul: „Asigurarea funcționalității și utilizării eficiente a paginilor WEB a instituțiilor de învățământ general în activitatea managerială și cea metodică”.

  • 27 februarie 2020 – pentru cadrele responsabile de administrarea paginii oficiale WEB a instituțiilor de învățământ primar și secundar general, ciclul I și II;
  • 28 februarie 2020 – pentru cadrele responsabile de administrarea paginii oficiale WEB a instituțiilor de educație timpurie.

Seminarele vor fi organizate în incinta Universității Tehnice din Moldova (str.Studenților nr.9/8), începând cu ora 14.00.

În acest sens, directorii instituțiilor de învățământ general, în conformitate cu Ordinul DGETS nr. 315 din 19.02.2020, vor asigura prezența cadrelor didactice vizate.

Sursa: https://chisinauedu.md/


One Reply to “Seminare municipale „Asigurarea funcționalității și utilizării eficiente a paginilor WEB a instituțiilor de învățământ general în activitatea managerială și cea metodică””

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *