Conferința pentru cadrele didactice „Tehnologia face diferența”


Centrul Național de Inovații Digitale în Educație “Clasa Viitorului” are plăcerea să vă invite la Conferința pentru cadrele didactice cu tematica „Tehnologia face diferența”. Acest eveniment este dedicat subiectului educației în perioadă de pandemie, transformarea și adaptarea la noua realitate, menținerea stării de bine a profesorilor și elevilor.

Conferința va avea loc online pe 5 martie, începând cu ora 9:30.
Mai jos puteți găsi formularul de înregistrare la eveniment și agenda Conferinței: https://www.clasaviitorului.md/conferinta/?fbclid=IwAR32MRk7ZDrh_HSljHm-tnOr8M9-96jl3yQE6jooHGPtn4EZSUBs9YNCsME

Prin tematica conferinței, dar și cu implicarea vorbitorilor din țară și din străinătate ne dorim să abordăm diversele aspecte ce țin de digitalizarea procesului educațional. Să discutăm despre problemele cu care se confruntă profesorii și care sunt soluțiile posibile de aplicare a tehnologiilor în procesul de predare-învățare.

Vom dedica o sesiune și aspectelor de psihologie relevante pentru profesori atât la nivel personal, cât și în interacțiunea cu elevii. Vom vorbim despre modul în care pandemia COVID-19 a dus la digitalizarea accelerată și a schimbat radical predarea și învățarea, influențând inevitabil starea emoțională a tuturor.

De asemenea, în cadrul evenimentului vor fi prezentate cele mai noi oportunități și inițiative pentru instituțiile din țară, la care pot adera și participa.

Conferința este organizată de către Centrul Național de Inovații Digitale în Educație „Clasa Viitorului”, prin Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” din Chișinău, cu suportul Proiectul de Competitivitate din Moldova, finanțat de USAID, Suedia și UK.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *