Cadrele didactice din mediul rural participante ai programului eTwinning sunt invitate să se înscrie la seminarul internațional de dezvoltare profesională


Cadrele didactice care activează în școlile din mediul rural din Republica Moldova, participante ai programului eTwinning, sunt invitate să se înscrie la seminarul internațional de dezvoltare profesională „The Mediating Role of eTwinning in Small School Communities”, care va avea loc online, în perioada 21-23 aprilie 2021.

Evenimentul este organizat de către Biroul Central de Asistență eTwinning și va include activități interactive, sesiuni în plen și ateliere de lucru, cu diverse tematici. Informații despre programul evenimentului găsiți aici.

Candidatul trebuie:
# să fie înregistrat pe portalul etwinning.net;
# să fie cadru didactic într-o- instituție de învățământ preuniversitar din mediul rural din Republica Moldova;
# să fie cadru didactic de orice disciplină la o treaptă de învățământ preuniversitar (preșcolar, primar, gimnazial, liceal, profesional tehnic);
# să cunoască limba engleză nivel de comunicare (limba engleză va fi limba de comunicare a evenimentului);
# să posede competențe de utilizare a Tehnologiei Informaționale și Comunicațiilor;
# să demonstreze interes pentru susținerea și promovarea parteneriatelor școlare europene;
# să fie deschis pentru colaborare prin fondarea și implementarea unui proiect eTwinning în parteneriat cu școlile din comunitatea eTwinning.

Cadrele didactice interesate să participe sunt invitate să completeze formularul până la data de 10 aprilie 2021, ora 18.00. Rezultatele selectării vor fi anunțate prin intermediul site-ului.

Numărul de locuri este limitat. Participarea la cursul online este gratuită, iar costurile sunt acoperite sursele acordate pentru programul eTwinning de către Comisia Europeană și a Ministerului Educației și Culturilor la Republica Moldova.


5 Replies to “Cadrele didactice din mediul rural participante ai programului eTwinning sunt invitate să se înscrie la seminarul internațional de dezvoltare profesională”

  1. Doresc sa particip, sunt profesor din ROMÂNIA! Am participat la programul eTwinning cu școala unde lucrez. Se poate?! Mulțumesc frumos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *