ZOOM pe activitățile extrașcolare


Ministerul Educației, Culturii și Cercetării prin intermediul Centrulului Republican pentru Copii și Tineret ARTICO organizează laboratorul bunelor practici: ZOOM pe activitățile extrașcolare.

Activitatea se va desfășura în data de 26 mai 2020 și are drept scop familiarizarea cu strategiile de succes în adaptarea procesului de învățare la distanță.

În cadrul laboratorului vor participa 2 speackeri internaționali:

  • ZOOM pe activitățile extrașcolare online, expert: Alla Apopei, Inspectoratul Școlar al Judeţului Iaşi, România;
  • Experiența Estoniei de învățare la distanță în domeniul extrașcolar (limba de comunicare: limba rusă), expert: Julia Dem, formator internațional, VitaTiim – centru de învățare non-formala. Estonia;

Ulterior, participanții vor avea posibilitatea să se divizeze în 6 workshop-uri pe domenii de interese după cum urmeazăTehnic/Robotică; Muzical/Cor; Arte vizuale/Pictură; Ecologie; Teatru; Sport.

Iar ultima sesiune de instruire se va axa pe importanța siguranței online în procesul de predare la distanță și va fi moderată de Cristina Vașchevici, reprezentant, Centrul Internațional „La Strada”.

Pentru înregistrare în cadrul evenimentului vă rugăm să completați formularul de participare, accesând link-ul: https://forms.gle/Dv6EU7bM8Qf1dQKj6 până la data de 24 mai 2020.

Atențiedacă pe parcursul evenimentului întâmpinați probleme tehnice în accesarea link-ului de participare, conectare la workshop-uri sau alte probleme ca conectarea microfonului, camerei, puteți contacta:

  • Maria Pasat, metodist: 079853641
  • Pavel Gheorghița, administrator rețea de calculatoare principal: 060803545

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *