Workshop-ul „Descoperă Antreprenorul/oarea din tine!”


ℹGEN Moldova, în parteneriat cu Direcția Generală Educație Tineret și Sport, municipiul Chișinău organizează workshop-ul „Descoperă Antreprenorul/oarea din tine!”. Evenimentul se adresează tinerilor cu vârsta cuprinsă între 14-19 ani.

✅Obiectivul general al workshop-ului îl reprezintă dezvoltarea competențelor antreprenoriale ale tinerilor, precum și promovarea culturii de business în rândul acestora, în vederea dezvoltării spiritului întreprinzător, a creșterii competitivității și a generării unui număr crescut de afaceri inițiate de către tineri.

🟢Traineri vor fi președintele GEN Moldova, Olesea Fortuna, Rebecca Palmer, fondatoare Entrelaunch, Canada și Silvia Solonari antreprenoare din Republica Moldova care dezvoltă afacere în Statele Unite ale Americii.

🙋‍♂️„Antreprenoriatul în rândul tinerilor și dezvoltarea competențelor acestora ocupă primele locuri în agenda globală, ca principala soluție pentru combaterea nivelului scăzut pe care aceștia îl ocupă pe piața muncii și a excluderii sociale. GEN Moldova își propune să ajute tinerii să își atingă potențialul creativ, economic și de adaptare la noua piață a muncii, prin intermediul educației antreprenoriale”, spune Olesea Fortuna.

🗓Workshopul se va desfășura pe 18 noiembrie, ora 16.00, în format online, în limbile engleză și română.

Doritorii de a participa se pot conecta joi, accesând linkul: https://us02web.zoom.us/j/82384820205?pwd=VlVWckhxVjhVNXdZclJjTm91dmk2QT09

 Meeting ID: 823 8482 0205

Passcode: 627131


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *