WEBINAR GRATUIT: Utilizarea platformei Genially pentru începători


Cadrele didactice și elevii din Republica Moldova dar și România sunt invitați să participe pe data de 30 ianuarie 2021 începând cu ora 18:00 la Webinarul: Utilizarea platformei Genially pentru începători.

În cadrul webinarului se va prezenta modul de înregistrare, tipurile de abonamente, posibilitățile gratuite dar și cu plată a platformei. De asemenea vom explica pas cu pas unul din instrumentele Genially.

Participarea la eveniment este gratuită atât pentru profesori cât și pentru elevii din toată țara.

Webinarul va fi transmis Live pe pagina de Youtube Profesor.MD: https://www.youtube.com/channel/UCyjG8-EY9ykOI5_0TOlxozQ.

Pentru a participa este nevoie doar să vă abonați la canal și să accesați canalul de Youtube pe data de 30 ianuarie 2021, ora 18:00.

Toți participanții vor primi certificate de participare în urma completării unui chestionar din descrierea webinarului. Certificatele nu oferă credite.


43 Replies to “WEBINAR GRATUIT: Utilizarea platformei Genially pentru începători”

    1. Doresc sa particip, dar nu am inteles prea bine, pentru a obtine certificate trebuie sa completam un chestionar din descrierea webinarului. Acest lucru se va petrece in timpul ce se va desfasura webinarul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *