Tinerii din Moldova își pot face studiile de masterat în Germania. Hertie School oferă două burse în valoare de 36 500 de euro


Universitatea germană Hertie School oferă burse pentru studenții din statele Europei Centrale și de Est. Așadar, tinerii pasionați de abordarea problemelor globale în contexte locale sunt invitați să se înscrie pentru a beneficia de două burse complete în valoare de 36 500 de euro.

Bursa este disponibilă pentru studenții ciclului II, care vor urma un program de masterat în cadrul universității.

Condiții de eligibilitate

1. Bursa este disponibilă pentru cetățenii din următoarele țări: Albania, Belarus, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Republica Cehă, Estonia, Ungaria, Kosovo, Letonia, Lituania, Republica Moldova, Muntenegru, Macedonia de Nord, Polonia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia și Ucraina.
2. Sunt eligibili studenții care își doresc să urmeze un program de masterat în politici publice sau în afaceri internaționale.

Procesul de înregistrare

– Expediați o cerere pentru una dintre programele de masterat menționate.
– Scrieți o declarație personală de o pagină în care să detaliați care credeți că este rolul Europei Centrale și de Est în politica globală.
– De asemenea, trebuie să indicați într-un eseu viziunea voastră de a contribui la acest rol și modul în care o diplomă de master de la Hertie School ar sprijini această viziune.
– Declarația personală și eseul vor fi expediate la următoarea adresă electronică: grad-admissions@hertie-school.org.

Termenul-limită pentru înscriere este 1 martie. Candidații selectați vor fi contactați pentru un interviu cu un membru al facultății.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *