Stagii pentru studenții creativi în cadrul proiectului Academia Moldcell, timp de 7 luni, cu o bursă totală în valoare de 24 500 lei.


Academia Moldcell revine cu o nouă ediție destinată tinerilor activi, curioși și dornici de a se afirma – 15 studenți de la toate universitățile din țară vor beneficia de stagii în cadrul companiei, timp de 7 luni, cu o bursă totală în valoare de 24 500 lei.

În calitate de stagiar Moldcell, vei avea avantajul să te pătrunzi de spiritul și atmosfera de lucru a unei companii care schimbă lumea prin intermediul tehnologiilor avansate de comunicare. În cele 7 luni de stagiu vei participa la proiecte de inovare și vei urmări din culise cum funcționează această imensă „mașinărie de comunicare”.

Pe lângă multiplele oportunități, experiențe noi și cunoștințe utile, te vei întâlni și cu stagiarii promoțiilor precedente și…cine știe, poate creați ceva frumos și cu impact… Acasă!

De ce să devii stagiar Moldcell?

 Beneficiezi de o bursă lunară în valoare de 3500 lei, timp de 7 luni;

 Vezi ce înseamnă telecomunicații și domeniul digital în acțiune;

 Înveți de la cei mai buni experți în domeniu;

 Beneficiezi de conectare la Abonament Moldcell la cele mai avantajoase prețuri;

 Ești în centrul evenimentelor corporative pe tot parcursul stagiului;

 Ai posibilitatea de a deveni parte a familiei Moldcell după cele 7 luni de vis 🙂.

Proiectul are drept scop susținerea studenților creativi și orientarea acestora în carieră. Pe parcursul a 7 luni, studenții vor beneficia de un program de stagiu plătit și de o perioada valoroasă pentru formarea lor profesională. Descoperă toate beneficiile programului aici.

Moldcell este prima și unica companie privată din Republica Moldova care a semnat MoU privind promovarea Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă ONU. Obectivul nr. 4, „Educatia de calitate”, este unul prioritar atât pentru Moldcell cat si pentru Fundatia Moldcell.

Sursa: utm.md


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *