Soft Skills-urile necesare pentru o carieră de succes


🌺 ARTICO, Cariera Mea și MilleniuM organizează o sesiune interactivă pentru adolescenți de la 14 la 20 de ani prin intermediul platformei Google Zoom, miercuri 23 decembrie 2020, ora 18, cu înscriere prealabilă până la data de 21 decembrie 2020.

 🌺🎯 Calea profesională este determinată nu doar de colegiu, facultatea și alte studii ce le absolvesc tinerii, cursul ei este influențat mai ales de unele priceperi ce nu se învață din cărți. 💯
💛 Iscusința unui angajat ce își găsește un job cu mai multă ușurință se datorează mai ales setului de soft skills uri. 

👏☘️ Soft skills-urile sunt considerate trăsături de caracter sau abilități interpersonale cât și intrapersonale care sar în ajutor pentru a asigura adpatarea, interacțiunea eficientă cu alții, maleabilitatea în anumite condiții de muncă etc. 🌱
💙 Aceste abilități nu pot fi învățate, dar se pot dezvolta în timp.

🗣 Cine este Vitalie Cîrhană?
Din 2014 membru SALTO EECA Pool of Trainers fiind implicat în livrarea trainingurilor în ţările Parteneriatului Estic (Armenia, Azerbaijan, Belarus, Georgia, Moldova, Ucraina) și Uniunii Europene.
Activează în calitate de formator în domeniul educației non-formale din2005, livrând peste 500 de traininguri la nivel național și internațional în limbile română, rusă și engleză. Printre care Training of Trainers livrate în cadrul programului Erasmus+: Youth in Action ; Cursuri de lungă durată în Formare de Formatori livrate în Republica Moldova.

💚 Alege să petreci timpul eficient

🌹 Subiectele abordate :
✅ Ce sunt soft skills- urile și care sunt semnificațiile acestora;
✅ Care sunt cele mai căutate și eficiente soft Skills-uri în prezent;
✅ Cum îl ajută pe un viitor angajat soft skills-urile
✅ Cum poate un tânăr să-și dezvolte soft skills-urile.⚠️ Participarea la acest eveniment presupune deja un pas în dezvoltarea unor soft skills-uri.🤩 Când: 2️⃣3️⃣ decembrie 2️⃣0️⃣2️⃣0️⃣, ora 1️⃣8️⃣:0️⃣0️⃣🔴 Sesiunea se va desfășura prin intermediul platformei Google Zoom.🌎 Pentru participare este necesară înscrierea prealabilă la linkul atașat.
https://forms.gle/Ys7NHaUG7LmATkTT9‼️ Persoanele selectate vor primi informații de conectare prin email cu o zi înainte de eveniment.Mai multe informații găsiți la linkul:
http://www.carieramea.com/soft-skills-urile-necesare…/


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *