Simte pulsul lui octombrie la Biblioteca Națională! Încălzește-ți sufletul la expoziția de picturi „4 scrisori autumnale”


Biblioteca Națională a Republicii Moldova invită la expoziția de pictură cu genericul „4 Scrisori Autumnale”- reuniune a artistelor plastice Irina Bardița, Natalia Yampolskaia, Mila Grecul și Galina Vieru. Cele patru au temperamente diferite, dar vin împreună să vă încălzească sufletele cu tablouri în culori de toamnă.

Străzile cuprinse de nuanțe galben-roșietice, oameni grăbiți și orașe celebre, pline de farmec automnal – toate pot fi admirate în sala de conferințe „Alexe Rău” a Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova în perioada 10 octombrie – 12 noiembrie 2021.

În același timp, la primul etaj al blocului central puteți admira expoziția „Albastru de Butuceni” de Olesea Enache, iar la al doilea nivel sunt expuse lucrările pictorilor Vitalie Grișciuc și Antonica Grișciuc, „Pe-un picior de plai, pe-o gură de rai…”, inspirate din realitățile Chișinăului, dar și peisajele pitorești ale Republicii Moldova.

Intrarea este gratuită, dar vă îndemnăm să consultați programul de lucru al BNRM înainte de a vizita expozițiile. Accesul în incinta Biblitoecii Naționale este permis cu respectarea măsurilor epidemiologice impuse în perioada pandemiei.

Biblioteca Națională a Republicii Moldova, Sala de conferințe „Alexe Rău”, blocul central, (str. 31 August 1989, nr. 78 „A”). 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *