Scrie în comentarii cum ai vrea să fie orele tale, iar Grupul de inițiativă Challenger „Educație” le va transmite candidaților la președinție și le va cere soluții


Programul Challenger a realizat un sondaj (1 143 tineri) cu scopul de a identifica problemele tinerilor. Conform acestui sondaj, 63,3% dintre aceștia au afirmat că școala/universitatea nu i-a pregătit de viață. În acest context, sistemul educațional eșuează în pregătirea specialiștilor pentru piața muncii. 

Grupul de inițiativă Challenger „Educație” consideră că educația trebuie să fie o prioritate pentru toți factorii de decizie, începând cu președintele. Pentru a demonstra problema lipsei cunoștințelor practice a tinerilor și a cere candidaților soluții am lansat o campanie de informare privind importanța studiilor practice: https://bit.ly/3j2hhFb . Adaugă un comentariu la video-ul din link-ul de mai sus despre cum ai vrea tu să fie orele tale, iar noi le vom transmite candidaților la președinție și le vor cere soluții.

În acest context, ne adresăm candidaților în calitate de tineri elevi și studenți. Solicităm candidaților să acorde prioritate educației și să ne comunice cum își propun să asigure tinerilor studii practice.

Cu această ocazie, reamintim candidaților că gradul de implicare a tinerilor și prezența acestora la vot depinde de atenția care le este acordată de politicieni în program, promisiunile și interacțiunile lor publice.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *