Quiz-ul „Despre Moldova”Quiz-ul „Despre Moldova” este organizat de un grup de inițiativă de la Academia de Studii Economice din Moldova ASEM, în parteneriat cu Asociația pentru Dezvoltare Creativă (ADC). Întrebările din QUIZ fac parte din jocul de societate „Aici e Moldova”, creat în cadrul campaniei sociale eu aleg Moldova, campanie implementată de Asociația pentru Dezvoltare Creativă.

Testează-ți cunoștințele #despreMoldova! Alătură-te miercuri, 19 mai, ora 18.00 la un QUIZ organizat de un grup de inițiativă de la ASEM, în parteneriat cu Asociația pentru Dezvoltare Creativă și află zeci de lucruri interesante despre Moldova.

Întrebările din cadrul quiz-ului online sunt selectate din jocul de societate „Aici e Moldova”, creat în cadrul campaniei sociale eu aleg Moldova, campanie implementată de Asociația pentru Dezvoltare Creativă. Fiecare participant va juca individual, iar cei ce se vor clasa pe locurile de frunte vor avea parte și de premii speciale din partea Asociației pentru Dezvoltare Creativă.

Locul 1: jocul de societate „Aici e Moldova”;
Locul 2: tricou „eu aleg Moldova”;
Locul 3: cană „eu aleg Moldova”.

Când? Miercuri, 19 mai, ora 18.00-19.00
Unde? Zoom & de acasă
Cum? Ai nevoie de un telefon sau calculator conectat la internet (preferabil un calculator)

Înregistrează-te la QUIZ aici. Link-ul la conferința pe Zoom va fi expediat ulterior pe email. Întrebările vor fi afișate pe platforma Kahoot, detalii despre această platformă vor fi oferite la începutul evenimentului pe Zoom.


One Reply to “Quiz-ul „Despre Moldova””

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *