Profesorii din Republica Moldova care predau disciplinele matematică, biologie, chimie și fizică sunt invitate să se înscrie la Programul de Ambasadori LabXChange


Ministerul Educației și Cercetării, cu sprijinul Proiectului Tehnologiile Viitorului, finanțat de USAID, Suedia şi Marea Britanie, invită profesorii care predau disciplinele matematică, biologie, chimie și fizică să se înscrie la Programul de Ambasadori LabXChange (creat de Universitatea Harvard cu sprijinul Fundației Amgen).

LabXchange este o platformă online inovatoare care oferă acces la o gamă largă de resurse și instrumente științifice interactive de înaltă calitate, menite să promoveze experiențe eficiente de predare și învățare. 

Participanții vor fi antrenați în sesiuni săptămânale de formare, pe o durată de 3 luni, cu un total de 20 de ore. Aceștia vor beneficia de instruire gratuită și vor identifica resursele din biblioteca LabXchange care se aliniază nevoilor curriculare naționale.

La finalizarea instruirii, participanții vor obține certificate de absolvire și remunerare financiară din partea LabXChange.

Înscrierea la program se va face prin completarea unui formular online până pe data de 29 februarie, accesând următorul link: https://bit.ly/ProgramulLabXChange 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *