Participă la un târg virtual cu peste 20 de colegii și universități din SUA și află oportunitățile de studiu disponibile


EducationUSA găzduiește un târg virtual gratuit cu peste 20 de colegii și universități din SUA. Atât elevii, cât și studenții sau părinții sunt invitați să participle la sesiuni interactive și informative despre învățământul superior din SUA cu diferiți reprezentanți ai colegiilor și universităților din America. Târgul virtual al Universităților din SUA, organizat de EducationUSA din octombrie 2020, este o ocazie unică pentru studenți să interacționeze direct cu reprezentanții universităților din SUA și să discute cu consilierii Educației SUA pentru a înțelege spectrul larg de oportunități educaționale disponibile în Statele Unite.

Participarea la târg îi va ajuta pe studenți și pe părinții lor să adune informații valoroase despre programele academice, viața în campus, opțiunile de ajutor financiar, procedurile de depunere a dosarelor și măsurile de siguranță la universitățile din SUA ca răspuns la pandemia COVID-19. Vă invităm cu drag alături de noi pe 31 octombrie, de la ora 15.00, până la 21.00 pentru o doză de informație utilă.

Linkul de înregistrare îl găsiți AICI.

Puteți urmări detalii pe pagina de Facebook a evenimentului.

Dacă aveți întrebări, puteți contacta organizatorii la adresa de e-mail chisinau@educationusa.org.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *