Participă la Academia de Abilitare a Tinerilor Jurnaliști Comunitari și scrie despre problemele locale.


Asociația Internațională a Tinerilor lansează Academia de Abilitare a Tinerilor Jurnaliști Comunitari. Dacă ești dornic să-ți aduci propria contribuție la schimbarea și îmbunătățirea comunității, ai mereu ochii deschiși la problemele locale și vrei să le aduci în atenția publicului, atunci această oportunitate este potrivită pentru tine.

În perioada 16-18 februarie, Asociația Internațională a Tinerilor organizează una dintre activitățile proiectului Youth Activation Program 3.0. Evenimentul are drept scop avansarea și dezvoltarea spiritului de jurnalism comunitar în rândul tinerilor, prin crearea unei academii de abilitare și informare continuă. De asemenea, academia își propune să dezvolte angajamentul tinerilor față de identificarea și redactarea articolelor.

Cine se poate înregistra

  1. Tinerii cu vârsta cuprinsă între 15 și 21 de ani.
  2. Tinerii interesați de jurnalismul comunitar și de implicarea activă în problemele locale.
  3. Tinerii care au reședința în unul dintre raioanele: Ocnița, Briceni, Florești, Șoldănești, Fălești, Ungheni, Chișinău, Telenești, Cimișlia, Căușeni, Ștefan Vodă.

Cheltuielile pentru cazare, alimentare și transport vor fi suportate integral de către organizatori. Doritorii pot completa acest formular pentru a se înregistra. Termenul-limită pentru înscriere este 25 ianuarie.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *