OPORTUNITĂȚI LA Y-PEER MOLDOVA PENTRU OPT PROFESORI


Y-PEER Moldova își mărește echipa și invită profesorii să facă parte din echipa lor. Dacă împărtășiți pasiunea pentru educație și implicare socială, vrem să fiți parte a proiectului. Din 1 februarie 2024, vor fi angajați 8 profesori din 8 școli, pentru a contribui la o societate mai sănătoasă, incluzivă și un mediu sigur în comunitate.

Termen limită de aplicare: 20 ianuarie 2024

CINE SUNT Y-PEER MOLDOVA?

Y-PEER Moldova este un ONG național înregistrat sub numele Rețeaua de Tineri Educatori de la Egal la Egal din Moldova din anul 2013 și activează pe tot teritoriul țării, având echipe active de voluntari în peste 160 de școli. Y-PEER Moldova organizează activități de informare, educare și comunicare cu scopul de a dezvolta cunoștințe, atitudini și deprinderi utile de viață în rândul tinerilor. Anual peste 20.000 de tineri din țară sunt beneficiari direcți a programelor de educare și învățare dezvoltate de Y-PEER Moldova. 

În perioada ianuarie – martie 2024, Y-PEER Moldova implementează proiectul Fii informat – Protejează-ți sănătatea cu susținerea International Rescue Committee (IRC) care prevede activități complexe de implicare a tinerilor localnici și refugiați în activități de informare, comunicare și formare de la egal la egal, cât și coeziune socială la nivel local.  

CARE SUNT OBIECTIVELE PROIECTULUI?

Scopul proiectului este instruirea, îndrumarea și implicarea a peste 1000 de tineri din țară în activități de educație de la egal la egal pentru a-și dezvolta capacitatea de a lua decizii responsabile cu privire la sănătatea și bunăstarea lor. Echipa Y-PEER Moldova a dezvoltat un joc de societate, boardgame, pe subiecte de sănătate mintală și sănătate reproductivă destinat tinerilor, astfel tinerii vor învăța să devină cetățeni activi. 

RESPONSABILITĂȚILE POSTULUI:

  • Coordonarea și organizarea la nivel local a activităților de învățare prin joc, boardgame, pe subiecte de sănătate destinate copiilor și tinerilor cu vârste cuprinse între 10-18 ani. 
  • Participarea la activitățile de instruire în cadrul proiectului. Prima instruire fiind în luna februarie la Chișinău.

Menționăm că, toate cheltuielile de transport, cazare, alimentare, materiale de lucru la nivel local sunt acoperite de organizatori (Y-PEER Moldova).

Persoanele interesate vor completa formularul de înscriere disponibil aici: https://forms.gle/fu9jq8dMeGBmqRxA6


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *