Olimpiada ULIM 2020 Fii unul dintre câștigătorii care vor obține BURSA ULIM!


În anul 2020 Universitatea Liberă Internațională din Moldova
organizează PRIMA ediție a olimpiadei ULIM.

Obiectivele principale ale concursului:

1.Identificarea și promovarea celor mai curajoși, ingenioși, activi viitori studenți ai ULIM, tineri care îți doresc să-și dezvolte și alte abilități și competențe decât cele curriculare;

2. Dezvoltarea capacităților și a talentelor tinerilor în vederea asigurării unui potențial intelectual înalt pentru viitorul societății.

La olimpiadă poate participa orice persoană care dorește să se înmatriculeze la programul de licență la Universitatea Liberă Internațională din Moldova în anul de studii 2020-2021.

Câștigătorii concursului vor obține BURSA ULIM.

1.BURSA ULIM oferă dreptul beneficiarului de a-și face gratuit studiile la ULIM la specialitatea dorită pentru anul de studii 2020-2021.

2.BURSA ULIM NU este bursa acordată studentului lunar, dar posibilitatea de a se înmatricula la Universitatea Liberă Internațională din Moldova, la programul de licență, fără a achita contractul de studii. Ea se acordă doar o singură dată!

Mai multe detalii despre înregistrare pe https://ulim.md/olimpiada-ulim/?fbclid=IwAR16hMC1wRrROjjoLXd5BsjpASEwxhfU8tupct_2UzBiJ7HNkb_x1QrTDg4


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *