O carte – un destin!


To do list pentru 3 aprilie, ora 14.00:
▶️ Să participați în cadrul unei noi ediții O carte- un destin!, organizat de către Clubul Voluntarilor ARTICO. În cadrul acestei ediții o vom avea ca invitată pe Claudia Partole – poetă, eseistă, prozatoare, autoare de piese și jurnalistă din Republica Moldova. Scriitoarea este cunoscută, în special, pentru numeroasele cărți dedicate copiilor, cum ar fi: “Are mama fată mare”, “Domnița-Păstoriță”, “Copilul din colivie” etc., pentru care a fost apreciată la nivel internațional, iar romanele sale pentru adulți au fost traduse în mai multe limbi.

De asemenea, piesele sale de teatru s-au învrednicit de premii și mențiuni la Concursul Republican de Dramaturgie, iar în 2010 i s-a conferit Medalia “Mihai Eminescu” pentru activitate literară.Prin ,,O carte – un destin!”, noi, cei de la Clubul Voluntarilor ARTICO, dorim să promovăm conexiunea scriitor – cititor. Pe parcursul evenimentului vom descoperi gândurile și reflecțiile doamnei Claudia Partole, iar doritorii vor avea oportunitatea să îi adreseze întrebări.😇Deci, sâmbătă, 3 aprilie, ora 14:00, Claudia Partole ni se va alătura în cadrul unui interviu-live unde ne va împărtăși din experiența sa profesională și ne va povesti despre ce înseamnă să ai ca instrument de lucru cuvintele.
Vă invităm să vă alăturați unei discuții sincere și captivante alături de “scriitoarea cu suflet de copil”!📖Cum te poți înregistra?
Completează formularul dat: https://forms.gle/Q5WoZP44qn6Fuobj7📖Unde și cum va avea loc evenimentul?
Evenimentul se va desfășura on-line. Mai multe detalii vei primi pe adresa de e-mail după ce te vei înregistra.


One Reply to “O carte – un destin!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *