Ministerul Educației, Culturii și Cercetării susține inițiativa Consiliului Național al Elevilor din învățământul general de a consulta opinia elevilor privind desfășurarea procesului educațional la distanță


Consiliul Național al Elevilor din învățământul general, sub egida Ministerul Educației, Culturii și Cercetării și ghidat de Centrul Republican pentru Copii și Tineret a lansat un sondaj online pentru a consulta opinia elevilor privind desfășurarea procesului educațional la distanță.

Chestionarul privind realizarea procesului educațional la distanță va fi distribuit către cele peste 1200 de instituții de învățământ pentru a oferi posibilitatea tuturor elevilor să se expună. Noi încurajăm cei peste 330 000 de elevi să își expună opinia pentru stabilirea în continuare a unei conlucrări și mai eficiente între pedagogi și discipoli.

Invităm elevii de la toate treptele de învățământ general să-și împărtășească experiențele personale, dificultățile apărute și opinia despre calitatea procesului de învățare la distanță completând chestionarul:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScCyz6r_mJ1ciIQ4SG5NzXpZveKGMCpvv6uCCybc5DrLp0sJA/viewform

One Reply to “Ministerul Educației, Culturii și Cercetării susține inițiativa Consiliului Național al Elevilor din învățământul general de a consulta opinia elevilor privind desfășurarea procesului educațional la distanță”

  1. Este greu sa facem studiile onlain deoarece copii sunt obisnuiti sa faca lectiile cu peofesorul,si nu cu parintii nu sunt aceleasi reusite, si sunt unii parinti care sunt la serviciu si copii sunt singuri acasa, copii vor sa FACA lectiile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *