Maratonul platformelor digitale în educație


Timp de 5 zile vom trece peste 10 platforme digitale utile în educație și vom crea o proprie broșură imprimabilă educațională cu exerciții de învățare și exersare pentru un domeniu selectat de Dvs. Vom parcurge împreună platformele Designer Microsoft, Wix, Canvastera, Labs OpenAI, Puzzle Maker, Nearpod, Wizer, Canva, Socrative, InkSpace, CleanPng, Vismeo, Color Dragon și altele.

Start Maraton: 26 februarie 2024

Organizatori: ADCP, Î.S. Vibe Academy și Roboclub S.R.L.


Cost: GRATUIT pentru membrii Profesor.MD, ce au achitat cotizația de membru aici: https://adcp.md/pay

*Aceștia vor primi invitația pe email cu câteva zile înainte de eveniment.

Dacă nu sunteți membru Profesor.MD, înregistrarea la Maraton se face achitând taxa de participare de 500 MDL completând formularul, sau încă puteți achita taxa de membru aici până pe 15 ianuarie: https://adcp.md/pay cu preț redus.


Participanții vor primi în fiecare zi video-urile, fișierele pdf, sarcinile de lucru pe email și au acces la mentorat (ajutor suplimentar) din partea organizatorilor pe tematica și durata maratonului.

Toți participanții Maratonului vor primi certificate de participare personalizate cu ANEXĂ, oferite de A.O. „Asociația pentru Dezvoltarea Competențelor Profesionale”, Întreprinderea Socială „Vibe Academy” și Roboclub S.R.L.

Maratonul este destinat cadrelor didactice, studenților la pedagogie și tuturor doritorilor din Republica Moldova, România cât și din Diasporă.


Pentru întrebări, telefonați +373 79 853 641 sau scrieți pe info@vibe.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *