Înscrierea la CONFERINȚA „EDUCAȚIA ÎN ERA DIGITALĂ”!


Conferința națională „Educația în era digitală” va aduce online cadre didactice din învățământul preuniversitar, experți în educație, reprezentanți ai organizațiilor neguvernamentale și persoane interesate de dezvoltarea educației digitale din România, într-o dezbatere amplă despre transformarea educației și rolul resurselor digitale în acest proces.

Evenimentul se va desfășura online pe 28-29 ianuarie 2021 și va cuprinde sesiuni plenare, prezentări de proiecte și resurse educaționale deschise și sesiuni paralele de discuții pe teme specifice. Programul scurt poate fi consultat aici.

Vă invităm să vă înscrieți completând formularul Formular de participare la Conferința națională „Educația în era digitală” până pe 26 ianuarie 2021. Veți primi un email de confirmare în maximum o săptămână de la transmiterea formularului. Se vor acorda adeverințe persoanelor care solicită acest lucru în formularul de înscriere. Numărul maxim de participanți admiși pe platformă este de 1.000.

La eveniment pot participa și cadre didactice din Republica Moldova.

Nu uitați că încurajăm și înscrierea proiectelor/resurselor într-una dintre cele două sesiuni de contribuții publice până pe 15 ianuarie 2021.


7 Replies to “Înscrierea la CONFERINȚA „EDUCAȚIA ÎN ERA DIGITALĂ”!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *