Fundația pentru copii „Pestalozzi”, Elveția donează 33 tablete pentru elevii care nu dețin tehnică de calcul pentru realizarea procesului educațional la distanță


Fundația pentru copii „Pestalozzi”, Elveția donează 33 tablete cu conexiune gratuită la internet, pentru elevii care provin din familii numeroase, din 11 raioane ale țării și anume: Drochia, Telenești,  Ștefan Vodă, Anenii Noi, Călărași, Hîncești, Ungheni, Bălți, Criuleni, Cimișlia, Comrat.

Totodată, Fundația Pestalozzi va oferi suport Centrului Republican de Asistență Psihopedagogică (CRAP) și Serviciilor raionale/municipale de asistență psihopedagogică (SAP) privind organizarea asistenței psihologice pe perioada suspendării procesului educațional prin intermediul capacitării specialiștilor CRAP și SAP.

Ministerul Educației, Culturii și Cercetării aduce sincere mulțumiri pentru suportul acordat de către Fundația pentru copii „Pestalozzi”.


One Reply to “Fundația pentru copii „Pestalozzi”, Elveția donează 33 tablete pentru elevii care nu dețin tehnică de calcul pentru realizarea procesului educațional la distanță”

  1. Cum ramane cu zona de sud a republicii?
    Avem si noi familii care nu au tehnologii, iar cadrele didactice lucreaza utilizând telefonul fix.
    Alti copii lucreaza doar pe un telefon mobil al unui părinte( si sunt 2 copii școlari in familie)
    E complicat…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *