Franciza Vibe Academy oferă oportunitatea de a modela viitorul educației pentru copii!


Astăzi, Vibe Academy marchează încă un moment semnificativ în evoluția sa, anunțând cu mândrie extinderea programului de franciză pentru cei ce doresc să aducă în orașul lor cursuri inovatoare de IT și robotică dedicate copiilor cu vârste cuprinse între 4 și 15 ani. Oportunitatea de a deveni francizat Vibe Academy nu numai că îți oferă posibilitatea de a împărtăși cunoștințe și experiențe în domeniul dezvoltării personale, ci și de a modela viitorul educației tehnologice pentru copii.

Vibe Academy a devenit cunoscută pentru programele sale educaționale de IT și robotică pentru copii de 4-15 ani și aduce inovația și excelența într-un domeniu esențial pentru dezvoltarea viitoare a tinerilor. Cu lecții adaptate pentru diferite grupe de vârstă, de la cei mici la adolescenți, Vibe Academy promovează învățarea prin joacă și descoperire, construind astfel o bază solidă pentru carierele tehnologice viitoare.

Franciza Vibe Academy devine astfel nu doar o oportunitate de afacere, ci și o modalitate de a contribui activ la pregătirea noilor generații pentru provocările tehnologice ale viitorului. Cei interesați să facă parte din această inițiativă educațională revoluționară sunt încurajați să contacteze echipa Vibe Academy la adresa de email info@vibe.md pentru a primi detalii extinse despre programele IT și robotică, precum și despre procesul de francizare.

Prin această extindere, Vibe Academy continuă să își consolideze poziția în domeniul educațional, oferind o gamă variată de programe pentru toate categoriile de vârstă și aducând astfel o contribuție semnificativă la dezvoltarea competențelor esențiale pentru viitor.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *