Forumul municipal al cadrelor didactice


Direcția generală educație, tineret și sport a Consiliului municipal Chișinău Vă invita la prima ediție a Forumului municipal al cadrelor didactice, care va avea loc la Chișinău, în data de 23 august 2019.

Forumul cu genericul „Cheia de la poarta viitorului – în mâinile pedagogului consacrat” se anunță a fi unul cu totul și cu totul special.

Master class-uri, întruniri cu oameni consacrați educației, bilanțuri, noi viziuni, planuri de perspectivă, dialoguri pe orizontală, dar și alte momente palpitante, toate acestea vor fi deliciul activității.

În premieră pentru noi, Forumul va fi organizat prin prisma celor 141 de master class-uri, structurate pe tematici variate, dar importante ca valoare al conținutului acestora. Activitățile vor avea loc în instituțiile de învățământ general din municipiu. Ținem să ne exprimăm admirația pentru echipele manageriale care au susținut inițiativa lansată de DGETS și au avut curajul și generozitatea de a-și împărtăși din achizițiile dobândite pe segmentul educației.

Pe parcursul a două zile, 20 și 21 august, așteptăm circa 3000 de participanți, profesori, părinți, elevi, funcționari, parteneri.

Ce trebuie să faceți pentru a fi înscriși?
Mai jos găsiți link-ul de înregistrare, accesându-l, vă puteți alege domeniul și tematica în care vă regăsiți. Menționăm că, pentru fiecare master-class, locurile sunt limitate!

Vă îndemnăm să promovăm pedagogul, deschizătorul de uși spre lumină, împreună să ne convingem că, 

Cheia de la poarta viitorului este în mâinile pedagogului consacrat!

Link-ul de înregistrare: https://sites.google.com/view/dgets-formulare/home

Pentru informații suplimentare apelați: 022 201630


2 Replies to “Forumul municipal al cadrelor didactice”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *