Ești profesor și dorești să-ți înveți elevii cum să dezvolte o idee? Înscrie-te la programul național Start-up School


Profesorii și profesoarele din Republica Moldova sunt invitați/invitate să se înscrie la programul național Start-up School. Aici pedagogii și pedagogele vor obține cunoștințe despre antreprenoriatul tehnologic. Ulterior cele învățate vor fi predate discipolilor și discipolelor.

Start-up School este un program de șase săptămâni, în care prin intermediul lecțiilor înregistrate și sarcinilor practice de pe platfoma tehnologică UpFactory, elevii și elevele sub supravegherea profesorilor și profesoarelor învață ce este un start-up și implementează în practică ideile lor.

Pentru detalii suplimentare, consultați acest regulamentul.

Lecțiile sunt înregistrate în limba română, limba rusă și limbajul semnelor. Profesorii și profesoarele primesc acces anticipat și participă la un atelier online pentru pregătire.

Elevii și elevele, ghidați și ghidate de profesori/profesoare, trec săptămânal prin module care îi conduc de la teorie la practică, prin studierea lecțiilor înregistrare pe fiecare temă și realizarea sarcinilor bazate pe ele. Programul se încheie cu prezentarea pitch-urilor video ale echipelor, iar cele mai bune echipe vor prezenta ideea lor într-un eveniment online în fața juriului calificat și cele mai bune 10 echipe vor câștiga premii.

Echipele pot fi alcătuite din elevii și elevele aceeași clasă sau școală, sau prin colaborări între instituții (colegii, centre raionale pentru tineret sau consilii raionale). Se oferă o flexibilitate în crearea echipelor.

Formularul îl găsiți aici.

Dosarul, inclusiv lista de elevi și eleve înscriși/înscrise, sunt așteptate pe poșta electronică hello@dreamups.md.

Înregistrările sunt deschise până în data de 20 martie, ora 23.59.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *