#EcoTraining pentru elevi și profesori – Împreună de Ziua Internațională a educației pentru mediu!


🙋 Ești elev sau profesor, te preocupă problemele de mediu și ți-ai dori ca în școlile din România să existe cel puțin un curs de educație ecologică?💚 Dacă răspunsul la aceste întrebări este “Da”, pe 26 ianuarie, atunci ești invitat să sărbătorești Ziua Internațională a Educației pentru Mediu, printr-un EcoTraining online și interactiv, organizat Asociația Act for Tomorrow și Consiliul Național al Elevilor .

🏆Vor fi pregătite diplome pentru fiecare participant înscris și premii cool și eco-friendly, oferite de GreenPoint Management, pentru cei mai activi și atenți dintre voi!

📝 Înscrierea la eveniment se face individual pentru elevi și colectiv pentru cadrele didactice care doresc să își înscrie clasele la sesiune. Pentru participare este necesară completarea acestui formular https://forms.gle/tGXXfdGjcMhJhPPS8 , până luni 25 ianuarie, ora 17:00.📅 

Vor exista două sesiuni de training, în prima parte a zilei și în a doua parte, pentru a da șansa tuturor doritorilor să participe.

Întâlnirea va avea loc pe Zoom, de la ora 11:00 la 12:00, sau de la ora 17:00 la 18:00, iar fiecare participant înscris va primi linkul de conectare pe e-mail.

De asemenea, vor fi pregătite și alte surprize pentru a marca această zi.


One Reply to “#EcoTraining pentru elevi și profesori – Împreună de Ziua Internațională a educației pentru mediu!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *