Diaconia te provoacă să devii un Super Erou. Fii voluntar în campania „Masa Bucuriei”


Te entuziasmează ideea de a fi o parte activă în comunitatea ta şi de a face lumea din jurul tău mai bună? Nimic mai simplu, Diaconia recrutează voluntari în cadrul campaniei de Paşti ,,Masa Bucuriei”. Pe 20 aprilie,  ai posibilitatea să devii Super Eroul unei persoane nevoiașe.

Nu e necesar să ai calități supranaturale – timpul este puterea ta. Completează formularul și înscrie-te în rândul tinerilor care fac diferența!

Campania de Paști ,,Masa Bucuriei” se desfăşoară pentru al X-lea an consecutiv, iar scopul campaniei este promovarea solidarității și susținerea persoanelor aflate la limita existenței.

Voluntarul, în cadrul campaniei de Paşti, este omul fără de care aceasta nu s-ar putea desfăşura. Astfel, la data de 20 aprilie, poţi  fi:

Lider de echipă – tu ești cel care își formează echipa și gestionezi campania într-unul din magazinele implicate.

Voluntar în magazin – tu îndemni și informezi oamenii despre posibilitatea de a dona produse alimentare.

Voluntar la sortarea produselor – cel care sortează produsele colectate pe categorii pentru a putea fi distribuite către oamenii nevoiași.

Notă: vezi aici un video din ziua campaniei și modalitatea de implicare a voluntarului.

Pentru a se implica la colecta de produse alimentare, toţi voluntarii participă la sesiuni de instruire. În cadrul sesiunilor de formare, tinerii își formează abilităţile necesare pentru a interacţiona cu populaţia şi de a o motiva să susţină oamenii nevoiaşi prin donaţii.

Exprimă-ți dorința de a deveni Super Erou. Până la data de 8 aprilie, completează formularul de aplicare și înscrie-te în rândul celor care schimbă societatea spre bine
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *