Devino voluntar în campania de caritate “Donează împotriva sărăciei”


Ești tânăr și îți pasă!

Alege să fii mai bun, acceptă provocarea și devino voluntar în campania de caritate “Donează împotriva sărăciei”, scopul căreia este să-i ajute pe cei nevoiași prin colectarea de produse alimentare, ce vor fi distribuite ulterior pe parcursul anului celor aflați în nevoie.

Despre Proiect:
Organizată tradițional pentru al VI-lea an consecutiv de către Fundația de Binefacere Caritas Moldova, în perioada sărbătorilor pascale, acțiunea va avea loc sâmbătă, 13 aprilie 2019, în mai multe magazine din mun. Chișinău, începând cu ora 12:00 până la 20:00. 

Cum te implici?
Nimic nu se compară cu sentimentul că ai contribuit la comunitatea din care faci parte și că ai ajutat nişte persoane mai puţin norocoase. Devino voluntar și adu un zâmbet unei persone care are nevoie de ajutorul tău. Printr-un simplu gest, poți schimba o viață.
Completează formularul până la data de 5 aprilie 2019, ACUM! Aplică aici: https://goo.gl/forms/kN9ZoG8QiwhEAYuu2

Iar noi avem grijă să îți oferim tot suportul și instruirea necesară pentru o experiență de neuitat și cel mai important, sentimentul că ne pasă si suntem promotori ai faptelor bune. Vom avea grijă să înveți și dezvolți abilitati de comunicare si socializare. Și cel mai important… te simți bine!!!

Ce trebuie să faci? 
În rețelele de magazine, vor fi amenajate boxe speciale pentru donația de produse alimentare. La intrarea în magazine, voluntarii vor purta câte un tricou roșu Young Caritas și vor informa oamenii despre scopul proiectului şi posibilitatea de a dona produse alimentare neperisabile. De asemenea vei putea participa la sortarea produselor în pachetele alimentare, și cel mai frumos lucru e că vei putea înmâna aceste pachete direct beneficiarilor. 

Pentru mai multe detalii ne găsiți pe pagina de Facebook: Fundaţia de Binefacere Caritas Moldova și pagina web: www.caritas.md.

Contacte: secretariat@caritas.md; 022 293 149; 078800236.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *