De vorbă cu profesorii – Webinar 5


În seria de întâlniri online 𝗗𝗲 𝘃𝗼𝗿𝗯𝗮̆ 𝗰𝘂 𝗽𝗿𝗼𝗳𝗲𝘀𝗼𝗿𝗶𝗶 𝗶̂𝗻 𝘀𝗮𝗹𝗮 𝗱𝗲-𝗮𝗰𝗮𝘀𝗮̆ www.scoalapenet.ro continuă să vă aducă povești și inspirație ca voi, profesorii și învățătorii din România, să puteți rămâne în contact cu elevii în această perioadă.

🎉🎓 𝗖𝘂𝗺 𝗼𝗿𝗴𝗮𝗻𝗶𝘇𝗮̆𝗺 𝗰𝗲𝗹𝗲𝗯𝗿𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗱𝗲 𝗳𝗶𝗻𝗮𝗹 𝗱𝗲 𝗮𝗻 𝘀̦𝗰𝗼𝗹𝗮𝗿? Finalul anului școlar era acel moment special, de celebrare a reușitelor profesor – elev – comunitate. Erau serbări, acordări de diplome, aprecieri și premii. Erau banchete pentru elevii care absolveau clasa a 8-a sau clasa a 12-a. În contextul pandemiei COVID-19, planurile au fost schimbate. În același timp, acum parcă avem nevoie mai mult ca oricând să celebrăm eforturile atât de mari ale profesorilor, dar mai ales ale elevilor, după două luni dificile. Cum sărbătorim finalul de an în online? Organizăm ultimul clopoțel pe Zoom, trimitem diplomele prin Google Classroom, creăm un playlist de Youtube sau un colaj video și savurăm cel mai frumos tort virtual? Așteptăm să ne spuneți în formularul de înscriere ce ați pregătit pentru acest moment special.

𝗜𝗻𝘃𝗶𝘁𝗮𝘁̦𝗶
Învățători și profesori care vor împărtăși din planurile lor de celebrare a finalului de an școlar, alături de elevi și comunitate.

𝗩𝗼𝗺 𝗿𝗮̆𝘀𝗽𝘂𝗻𝗱𝗲 𝗹𝗮:
❓Cum celebrează învățătorii și profesorii alături de elevii lor reușitele la finalul anului școlar?
❓Cum pot crea surprize și amintiri digitale pentru elevi?
❓Singuri sau împreună – cum îi pot implica pe părinți și pe ceilalți profesori în ceremonia de absolvire?
❓Invitați care ar putea să fie un model de succes pentru copii – cine ar fi potrivit?

Pentru cine? Acest webinar este dedicat cadrelor didactice
Când? Joi, 4 iunie 2020, ora 16.00.
Unde? online pe Zoom.
Cum mă înscriu? www.scoalapenet.ro – completare formular inscriere, până miercuri, ora 23:59

Școala pe net este un proiect conceput și dezvoltat de către Centrul de Resurse în Comunicare, Asociatia Techsoup Romania, Teach for Romania, Seeding Knowledge Foundation, cu sprijinul Kaufland Romania și în parteneriat cu Ministerul Educației și Cercetării-România


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *