Coursera a deschis accesul pentru mai multe cursuri GRATUIT


Platforma educațională online Coursera a deschis accesul gratuit la cursurile sale. Acestea sunt disponibile pentru studenții care își fac studiile la orice universitate din întreaga lume din 1 iunie. Pentru a avea acces la cursuri, trebuie să vă înregistrați pe platformă, specificând un e-mail pe domeniul instituției.

Studenții vor avea acces la peste 3 800 de cursuri, 150 de proiecte interactive cu experți din industrie, 400 de programe și 11 programe de certificare profesională. Participanții la aceste cursuri vor primi ulterior certificate oficiale de la instituții.

Studenții se pot înscrie la cursuri până pe 31 iulie. Tinerii vor trebui să parcurgă programele selectate până pe 30 septembrie. În acest timp, studenții pot obține diplome gratuite de la cele mai bune universități din lume, inclusiv Universitatea Yale și Duke, Universitatea din Michigan, precum și certificate de la companii precum Google și SAS, scrie studyinternational.

Shravan Goli, directorul platformei Coursera, a declarat că obiectivul acestei inițiative este de a ajuta studenții și absolvenții cursurilor universitare al căror orar de instruiri a avut de suferit din cauza coronavirusului.

Sursa: diez.md


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *