Copiii din familiile social-vulnerabile din raionul Cahul pot participa gratuit la cursuri de IT și Robotică


A.O. „Asociația pentru Dezvoltarea Competențelor Profesionale” și Vibe Academy S.R.L. anunță înregistrarea la cursurile  gratuite de Robotică Distractivă  (6-8 ani) și Produse Soft (11-14 ani) pentru copiii din familiile social-vulnerabile.

Pentru a beneficia de instruire gratuită, persoanele cointeresate sunt rugate să completeze formularul:  https://forms.gle/gaCdVZu9DjF7tBdm8.

De asemenea A.O. „Asociația pentru Dezvoltarea Competențelor Profesionale” încurajează instituțiile de învățământ din raionul Cahul, asistenții sociali și partenerii media să distribuie și disemineze informația cu privire la posibilitatea de instruire gratuită a copiilor din familii social-vulnerabile.

Pentru detalii sau întrebări, contactați-ne la numărul de telefon 079850853 sau la adresa de email info@vibe.md

Filiala Vibe Academy la Cahul este deschisă în cadrul proiectului „Dezvoltarea competențelor IT a copiilor și Tinerilor din raionul Cahul – Vibe.MD – Academie IT la Cahul”. Acest proiect este finanțat de Uniunea Europeană și cofinanțat de Suedia prin intermediul Fundației Est-Europene în parteneriat cu Asociația Businessului European și a Centrului Contact.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *