Conferința științifico-practică INOVAȚII PEDAGOGICE ÎN ERA DIGITALĂ ediția a 8-a


Mâine, 27 noiembrie 2020 se va desfășura Conferința științifico-practică INOVAȚII PEDAGOGICE ÎN ERA DIGITALĂ ediția a 8-a cu participare interanțională.


În cadrul conferinței vor fi abordate cele mai diverse teme referitor la implementarea noilor tehnologii și a noii pedagogii, cadrele didactice vor prezenta cum au reușit ei să implementeze și să realizeze procesul de învățământ în noile condiții.
Vă așteptăm cu drag să participați la acest eveniment.
Conferința va fi în transmisie directă pe Facebook Live: https://www.facebook.com/InstitutulDeFormareContinua vineri 27/11/20 începând cu ora 10:00.
Înregistrarea la conferință se va face în ziua desfășurării conferinței. 


7 Replies to “Conferința științifico-practică INOVAȚII PEDAGOGICE ÎN ERA DIGITALĂ ediția a 8-a”

  1. Seminarele care sunt organizate dau posibilitate tuturor cadrelor didactice să se autoevalueze și să se perfecționeze în domeniul digital .Avem nevoie de instrucțiuni în domeniul respectiv pentru idsciplina Educație digitală în gimnaziu.

  2. Felicitari echipei pentru organizarea seminarelor si a conferintelor, lucrul important atunci cand nu se reuseste sa studiezi in biblioteca, ar fi bine sa se creeze si o biblioteca online, resurse ce ar fi putut de studiat, materialele acumulate dincadrul acestor conferinte ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *