Conferință Internațională: Educația timpurie online și offine


Conferința Internațională: “Educația timpurie online și offline” este un eveniment ce are drept scop schimbul de experiențe acumulate în pandemie între educatori, manageri de grădiniță, psihopedagogi, logopezi.

Când? 2-4 martie 2021, ora 18:00

Te poți înscrie aici:
https://forms.gle/gW2VCUJvgviHYToc7

Se invită: cadre didactice, educatori, tineri specialiști în domeniul educației, manageri, metodiști, logopezi, psihopedagogi, și alți doritori, pasionați de materialele didactice online și offline.

Te poți înscrie aici (până la data de 15 februarie), pentru a deveni invitat special cu o prezentare :
https://forms.gle/CsVCQob3VXtPDHGd6

Panelurile de discuții vor fi conduse de :
🧕Ciobanu Valeria, master în științe ale educației, profesor de discipline pedagogice în cadrul Colegiului “Alexei Mateevici”. Experiență în activitatea instructiv- educativă cu copii de diferite vârste.
👩‍🦱Gavrilenco Natalia, licențiată în științe ale educației, profesor al cursului Produse curriculare în educație preșcolară în cadrul Colegiului “Alexei Mateevici”. Deținătoarea diplomelor de participare în cadrul evenimentelor de formare a competențelor digitale.Acest eveniment este organizat în colaborare cu AO Cultum Moldova, care își asumă angajamentul doar să ofere certificate de participare la final de curs.
Participarea în cadrul Conferinței este gratuită!

Eveniment organizat de Cultum Moldova şi Valeria Ciobanu


One Reply to “Conferință Internațională: Educația timpurie online și offine”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *