Concursul Internațional Discovery pentru copii


Concursul Internațional Discovery vine în vremuri noi, cu soluții noi.
Am decis să unim puterile a două proiecte de mare anvergură: Concursul Internațional Discovery și platforma Evaluareinteractivă.ro. Grație acestei fuziuni, Concursul Internațional Discovery se poate desfășura, actualmente, și de acasă. Pentru acest lucru este necesar doar accesul la un device conectat la internet, adică un computer, un laptop, un smartphone sau o tabletă.

Concursul Internațional Discovery va putea fi desfășurat în intervalul 1-7 iunie, la el putând participa orice copil cu vârsta cuprinsă între 3 și 14 ani din țară și de peste hotare, înscris în orice fel de unitate de învățământ.

Vă invităm pe toți, dascăli și părinți deopotrivă, să intrați pe link-ul https://discovery.evaluareinteractiva.ro/index.php, să vă creați un cont pe platforma noastră și să aflați mai multe despre prima ediție digitală a Concursului Internațional Discovery.

Ulterior, veți putea monitoriza activitatea propriului copil sau a copiilor aflați sub coordonarea dumneavoastră din biroul dumneavoastră virtual, unde veți putea vedea exact rezultatele obținute de cei mici, dar și cât timp alocă aceștia zilnic rezolvării testelor propuse de noi.

Cadrele didactice care angrenează în concurs un număr de cel puțin 5 copii vor primi documente ce atestă implicarea lor în două proiecte educaționale.

Pentru detalii sau suport tehnic în vederea înscrierii, nu ezitați să ne contactați prin mesaj privat sau la numerele de telefon 0722/228.529, respectiv 0765/036.056 (răspundem și pe WhatsApp).

Vă mulțumim și vă readucem în atenție cel mai simplu, dar și cel mai puternic mesaj al momentului: totul va fi bine! 


2 Replies to “Concursul Internațional Discovery pentru copii”

  1. Este un concurs benefic. Sper sa trezeasca interesul copiilor de a se implica fara frica, cu mult curaj .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *