Concurs pentru tineri „Cu drag de acasă”


Sărbătorile de iarnă reprezintă perioada când rudele și prietenii din diasporă revin acasă și petrec vacanța alături de cei dragi. Mai mult, și cei de aici, din țară, ar putea alege Moldova ca destinație pentru câteva zile de vacanță.

Dacă ai între 15 și 25 de ani și locuiești într-una din cele 33 de localități partenere ale proiectului PNUD „Migrație și dezvoltare locală”, finanțat de Guvernul Elveției (vezi lista aici), înregistrează-te la concursul de produse video pentru rețelele de socializare „Cu drag de acasă”.

Premiul I – bicicletă

Premiul II – boxe portabile

Premiul III – smartwatch-uri

Premii de participare – rucsacuri

Înregistrează-te: https://rebrand.ly/cu_drag_de_acasa

Termen limită: Duminică, 28 noiembrie 2021

Misiunea participanților va fi să creeze un video cu durata de maximum 2 minute pentru a fi postat pe rețelele de socializare. Participanții selectați să participe la concurs îi vor avea ca mentori pe jurnaliștii de la #Diez.md și vor fi ghidați pas cu pas în realizarea produselor video.

Povestește ce s-a schimbat în localitatea ta, ce afaceri s-au deschis ori ce locații turistice au apărut, cine sunt oamenii care au participat la dezvoltarea economică a regiunii tale în ultimul an.


One Reply to “Concurs pentru tineri „Cu drag de acasă””

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *