Concurs online de poezie dedicat comemorării poetului Grigore Vieru


Te provocăm să participi la un Concurs online de poezie dedicat comemorării poetului Grigore Vieru născut la 14 februarie, care se desfășoară în perioada: 1 – 14 februarie 2021.

Condițiile de participare:


1. Înregistrează un mesaj video, (recomandăm să fie de maxim 1-2 minute), în care reciți o poezie scrisă de poetul Grigore Vieru;
2. Expediază mesajul video cu mențiunea: CONCURS ONLINE DE POEZIE, însoțit de date de contact (nume, prenume, vârsta, localitatea, instituția și clasa în care studiezi (pentru elevi), nr. telefon), pe adresa vizite@parlament.md , în perioada 1 – 10 februarie 2021.

Notă: chiar dacă la filmări participă mai mulți, la concurs va fi înscrisă doar persoana care a trimis video-ul, iar în cazul necompletării integrale a tabelului anexat, participantul nu va fi admis la Concurs.

Rezultatele vor fi stabilite în baza numărului de vizualizări acumulate până la ora 10.00, 12 februarie 2021.

Totalurile vor fi anunțate în aceeaşi zi la ora 12.00.

Detalii tehnice:

Pentru a trimite fișiere mai mari decât capacitatea serviciului de email utilizat de dvs., puteți apela gratuit la site-urile pentru transfer de date cu volum de peste 2 GB: https://wetransfer.com/ sau https://www.myairbridge.com
Se acceptă mesaje filmate cu telefonul mobil (selfie).

Desfășurarea concursului: Mesajele video vor fi plasate pe pagina evenimentului de pe Facebook.

Astfel, odată cu înscrierea în concurs, participantul își exprimă acordul pentru publicarea mesajului. Organizatorul concursului are dreptul de a folosi mesajele primite în cadrul concursului în activități de promovare și comunicare.

Premii:
Vor fi premiate cele mai inspirate 3 mesaje (locul I, II, III), în cadrul a două categorii de vârstă (maturi și copii), care vor acumula cele mai multe vizualizări pe pagina de Facebook, după o evaluare preventivă a relevanței și creativității mesajului.Câștigătorii concursului vor primi Certificate de învingător al concursului, precum și invitație de a participa la o vizită de informare în Parlament (în perioada când vor fi excluse restricțiile epidemiologice) și un rucsac, cană, pix și carnețel cu logo-ul Parlamentuui Republicii Moldova.
Tel. de contact: 0-22-820-386


5 Replies to “Concurs online de poezie dedicat comemorării poetului Grigore Vieru”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *