Concurs de fotografie: Europa la Mine Acasă


Ești pasionat de fotografie și valorile Uniunii Europene și crezi că ele trebuie promovate în țara noastră? Atunci noi te provocăm să participi la un concurs de fotografie cu genericul ”Europa la Mine Acasă”!

Consiliul Național al Tineretului din Moldova și AEGEE Chișinău în contextul lunei Europei organizează un concurs de fotografie în rândul tinerilor în perioada 25.05.2021 – 31.05.2021, prin intermediul căruia provocăm tinerii să ne prezinte cum văd Europa la ei acasă.  

Activitatea are ca scop promovarea valorilor UE în RM și a măsurilor de intervenție a UE în Moldova în vederea îmbunătățirii calității vieții celor de la noi.

La concurs pot participa tinerii din orice regiune a țării, cu vârsta cuprinsă între 14 și 35 de ani.

Postările cu fotografiile pe care le transmiți pentru concurs trebuie să se refere la un rezultat al activității UE în localitatea ta. Totodată nu uita să lași și un mesaj puternic care să însoțească fotografia ta pe rețelele social media.

În cadrul concursului participantul trebuie să realizeze o fotografie sau o serie de fotografii (max. 3 foto) prin intermediul cărora să expună tema concursului: Europa la Mine Acasă. 

Deasemenea fotografiile vor fi expediate pe poșta cntm.comunicare@gmail.com cu titlul ”concurs foto_Europa la Mine Acasă”  pentru a fi analizate de juriu. La email urmează a fi adaugat și linkul la postarea Dvs. cu care concurați în cadrul concursului.

Fotografia va fi acceptată în concurs dacă corespunde următoarelor criterii:

  • Fotografia va fi realizată în perioada 25.05.2021- 31.05.2021, ora 23:59.
  • Fotografiile vor fi expediate în format JPG
  • Editarea imaginii trebuie să fie minimă
  • Fotografia trebuie să comunice clar tema/mesajul transmis publicului
  • Mesaj puternic care să însoțească fotografia ta pe rețelele social media
  • Fotografia va fi publicată pe rețelele sociale ale participantului cu hashtagurile: #EuropaLaMineAcasă, #NoiTineriiCoNTăM, #CNTM.

Rezultatele concursului vor fi anunțate la data de 4 Iunie 2021 prin intermediul rețelelor sociale ale CNTM iar cele mai reușite imagini vor fi prezentate într-o expoziție online care va fi promovată în rândul Delegației UE în Moldova și ambasadele țărilor membre ale UE, precum și Forumul Societății Civile din Parteneriatul Estic al UE. 

Participanții cu cele mai bune rezultate vor fi premiați de CNTM și partenerii acestora.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *