COLLEGE OF EUROPE A LANSAT ÎNSCRIERILE!


Colegiul Europei și-a deschis înscrierile online pentru programele de masterat pentru anul academic 2024-2025.

Bursele, disponibile și pentru tinerii din Republica Moldova, acoperă cheltuielile academice, cazarea, mesele și costurile de călătorie. College of Europe oferă mai multe Programe de Masterat diferite.

CE LIMBI AM NEVOIE SĂ CUNOSC?

Pentru a fi eligibil la participarea în College of Europe, ai nevoie de Engleză sau Franceză (ambele limbi sunt acceptate și toate programele de studiu sunt bilingve) Singura excepție este Master of Arts in Transatlantic Affairs, acesta este accesibil doar în limba Engleză. Candidații pot aplica la anumite programe de studiu cu un nivel mai scăzut al unei dintre cele două limbi disponibile cu excepția că vor lucra la îmbunătățirea nivelului limbii până la data plecării

UNDE POȚI PLECA?

Instituția funcționează în: Bruges (Belgia), College of Europe in Natolin (Polonia) și în campusul nou înființat din Tirana (Albania). Printre programele de masterat se numără Studiile Economice Europene, Dreptul European, studiile Politice și de Guvernanță Europeană sau studiile privind Relațiile Internaționale și Diplomația UE. Termenul limită pentru aplicare este 16 ianuarie 2024.

Mai multe detalii găsești aici 👉https://www.coleurope.eu/admission


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *