Câștigătorii Concursului “Profesorul – Ambasador Digital”-impresii, sfaturi, experiențe


Concursul „Profesorul – Ambasador Digital” este parte a proiectului cu același nume, implementat de Centrul Național de Inovații Digitale în Educație „Clasa Viitorului” prin intermediul Fundația pentru Dezvoltare, cu sprijinul financiar al Departamentului Buna Guvernare al Fundația Soros Moldova, USAID Moldova, Suedia, UK, în parteneriat cu Ministerul Educației, Culturii și Cercetării.

Concursul s-a desfășurat în perioada 23 decembrie 2020 – 10 februarie 2021 și are ca scop promovarea inovațiilor digitale în educație și încurajarea cadrelor didactice din ciclu gimnazial să utilizeze eficient instrumentele digitale și abordarea STEAM în procesul predare-învățare-evaluare.

America House Chișinău invită toți doritorii, în special cadrele didactice să participe la un Facebook Live pe 25 martie la orele 18:00, alături de câțiva dintre câștigătorii concursului, care ne vor povesti în detalii despre cum a avut loc concursul, impresiile lor, ce proiecte au realizat și ce sfaturi pot oferi celor care planifică să participe la concurs data viitoare.

Link-ul evenimentului pe Facebook poate fi accesat aici: https://fb.me/e/3wjpSJvDp

America House este un centru de resurse și dezvoltare profesională unde vizitatorii pot veni să învețe, să creeze și să se inspire! Centrul oferă o gamă largă de proiecte și programe culturale și educative menite să împărtășească din istoria, cultura și valorile SUA. Aici veți putea să aflați detalii despre studiile în diverse instituții educaționale din SUA prin intermediul Programului Education USA.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *