Aplicarea pentru programul de membership în cadrul Centrului de Tineret : Clubul de Dezbateri este prelungită până la 1 mai 2020.


Dacă ești Tânăr Activ și vrei să-ți dezvolți abilitățile de comunicare o poți face fiind membru al Clubului de Dezbateri.

În cadrul Clubului de Dezbateri, cei 20 de membrii selectați în urma acestui concurs vor beneficia de un curs de instruire în domeniile: public speaking și cum să dezbați un subiect. După finalizarea cursului de instruire membrii clubului vor avea întâlniri regulate în incinta centrului unde vor dezbate diverse subiecte. Membrii clubului pot deveni toți doritorii care sunt din mun. Bălți (sau fac studii) care au vârsta cuprinsă între 15 – 25 de ani.
*În cadrul Clubului de dezbateri pot participa și tineri din alte regiuni doar că proiectului nu poate acoperi cheltuielile de deplasare a acestora la activitățile programate.

Tot ce trebuie să faci este să completezi acest formular de aplicare 👇 https://docs.google.com/…/1FAIpQLSeJAdxaQaz9pSWdtJ…/viewform


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *