Aplică la proiectul ERASMUS+ „RULE “ONLY ONE TIME”(ROOT)


Centrul Republican pentru Copii și Tineret ARTICO invită tinerii să aplice pentru proiectul Erasmus+ „Rule “Only One Time”(ROOT) organizat de către asociația AR Vocational and Investment Solutions din România.

Ești un lucrător de tineret, activist al societății civile, profesor și ai vârsta de 18 ani +? Atunci noi te așteptăm să aplici până pe 15 martie 2019completând următorul formular: https://goo.gl/forms/PBgZ64dL4Eaelxhk1

Care este scopul și obiectivele „Rule “Only One Time”(ROOT) ?

La acest training vei afla despre cum poți îmbunătăți nivelul de competență și calitatea activității profesionale în domeniul discriminării femeilor în contextul inegalității de gen.

Obiectivele sunt cunoașterea aprofundată a barierelor de gen (stereotipurile, generalizările, cauzele și efectele acestora) și starea femeii, pentru a construi și dezvolta abilități de lucru cu tinerii prin cunoașterea și experimentarea soluțiilor.

Care este profilul participantului:

  • Cunoașterea limbii engleze la nivel conversațional ;
  • Motivare de a reflecta asupra temei și disponibilitate de a participa la proiect pe întreaga durată a acestuia;
  • Interes deosebit în dezvoltarea competenților în lucrul cu tinerii;
  • Capacitate de implicare după finisarea proiectului în activități de diseminare.

Perioada desfășurării: 06-13 Aprilie, 2019

Unde? Proiectul se va desfășura în Mănăstirea Humorului, județul Suceava, România.

Cheltuieli: Transportul, cazarea și masa sunt integral acoperite de către Comisia Europeană. Condițiile de participare prevăd achitarea în avans de către Dvs. a transportului tur-retur, cu rambursarea ulterioară a respectivelor cheltuieli în limita a 180 de Euro.

 Așteptăm întrebările dumneavoastră la adresa de e-mail articomobility@gmail.com sau la numărul de telefon 079568136 – Cristina

Sursa: artico.md
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *